English
language
Magyar
language
Kapacitás logó
search
English
language
Magyar
language
cart
menu
Kiemelt kategóriák
Menü
Új Keeppower termékek érkeztek
2020. 07. 27.

Új Keeppower termékek érkeztek

Li-ion akkumulátorok érkeztek

Új Keeppower celláink érkeztek!

Több féle méretben, micro USB kábellel tölthető li-ion celláink érkeztek.

Ezek a cellák közvetlenül micro USB kábellel tölthetők, a kábel a csomag tartozéka, melynek segítségével egyszerre két akkumulátor cella tölthető bármilyen eszközről, ami USB kimenettel rendelkezik.

Nem szükséges külön töltőt vásárolni ezekhez az akkumulátorokhoz, a cellába épített védelmi ill. töltésvezérlő elektronika a teljes töltést lebonyolítja.

További újdonság, hogy CR123 méretben már elérhető a 3V-os változat, szintén USB kábellel tölthető változatban, valamint ebben a méretben elérhető egy rövidebb cella is 3,6V feszültséggel.

AA méretű alkáli elemek tölthető alternatívája!

Érkezett AA méretben 1,5V-os li-ion akkumulátorunk, szintén USB-s töltési lehetőséggel, 1950mAh névleges kapacitással!

A cella valójában egy "normál" 3,6V névleges feszültségű li-ion cellát tartalmaz, melynek kimeneti feszültségét egy belső áramkör stabilizálja 1,5V-os feszültségre. Így a kimeneti feszültség a terheléstől függetlenül stabil 1.5V.
Túlterhelés, vagy rövidzár esetén a kimeneti feszültség a terhelés megszűnése után visszaáll a névleges 1.5V-ra.

Ez az akumulátor olyan készülékeknél előnyös, melyek az alacsonyabb névleges feszültségű, hagyományos Ni-MH akkumulátorokkal csak rövid ideig, vagy egyáltalán nem üzemeltek. A töltés csak a micro USB porton lehetséges, így hagyományos Ni-Mh akkumulátor töltőbe helyezve az akku nem fog töltődni, így teljes mértékben biztonságos. Az akkumulátor 1950mAh kapacitást tud leadni, így messze felveszi a versenyt a hagyományos Ni-Mh akkumulátorokkal, főleg, ha figyelembe vesszük a folyamatos, stabilizált 1,5V-os feszültséget.

 

Ebben a méretben normál, 3,6V-os USB-s cella is elérhető!

A téli hónapokra érdemes speciális cellát vásárolni majd, erre az esetre már elérhető az alacsony hőmérsékletre fejlesztett 18650 méretű cellánk, 2900mAh kapacitással, ez a model normál módon tölthető. Ez az akkumulátor cella -20 fokon 83%-os kapacitást tud leadni.

További méretekben is elérhetőek USB-s és hagyományos li-ion védett cellák, úgy mint:

21700, 18350, 18500, 26650

Ide kattintva eléri össze Keeppower termékünket!

Kapcsolódó termékcsoportok

Kapcsolat
1115 Budapest, Szentpétery u. 24-26
H-P 8:30-16:30
Legutóbb nézett termékek