English
language
Magyar
language
Kapacitás logó
search
English
language
Magyar
language
cart
menu
Kiemelt kategóriák
Menü

Tájékoztató az akkumulátorpakkok cellacseréjéről

 

Cégünk, a Kapacitás Kft. 1990 óta foglalkozik áramforrások kis és nagykereskedelmével, akkumulátor pakkok és elemek gyártásával. A több, mint 3 évtized alatt összegyűjtött tapasztalatunkat felhasználva igyekszünk ügyfeleink igényeit minél magasabb színvonalon kielégíteni.

 

Akkuszerviz szolgálatunk a jelentős fogyasztói igény kiszolgálására elhasznált akkumulátorpakkok cellacseréjét is végzi immár 30 éve!

Rendkívül változatos formájú, méretű, kapacitású és különféle típusú cellákból gyártott pakkok biztonságos cellacseréjét végezzük. Legtöbbször újabb, nagyobb kapacitású, de azonos méretű cellákat építünk be. A felújított pakk az eredetivel azonos módon tölthető és használható.

Fontos! Az akkumulátorpakkok előéletét nem ismerhetjük, ezért annak állapotát csak felbontás után megfelelő vizsgálattal tudjuk felmérni. A cellák típusát és darabszámát is csak felbontás után lehet biztonsággal megmondani. Számos akkumulátorpakk műanyag házát nem szétszerelhetőre gyártják, ezért van egy minimális kockázata annak, hogy felbontásakor megsérül az elektronika, mely lehetetlenné teszi az akkumulátorpakk javítását. Ennek kockázatát a megrendelő viseli. Ilyen esetben a pakkot nem minden esetben tudjuk eredeti állapotába visszaállítani. A megrendelőnek bizonyos akkumulátorokat szétszerelt állapotban tudunk visszaadni.

Garancia

A beépített cellákra: 6 hónap termékszavatosságot, az elvégzett munkára: 6 hónap garanciát vállalunk.

A termékszavatosság kizárólag gyártási hibás termékre vonatkozik és nem vonatkozik olyan hibákra, amelyek egyéb okból keletkeztek. Ilyenek például a mechanikai sérülések, amelyek a beépített elektronikát vagy a cellákat károsítják. Hasonlóan, az akkumulátortöltő okozta meghibásodás is kizáró ok.

A li-ion cellacsere után szükséges kalibrációs ciklust végrehajtani, hogy a beépített maximális kapacitás rendelkezésre álljon a további használat során. A ciklust teljes töltéssel kezdje, majd teljesen merítse le, majd ismét teljesen töltse fel az akkumulátort. Két-három havonta ajánlatos kalibrációs ciklust végrehajtani.

Ni-Cd és Ni-MH akkumulátorok esetén szükséges 3 teljes töltési/merítési ciklust elvégezni. Az akkumulátort először merítse le, ameddig a készülék ki nem kapcsol. Majd teljesen töltse fel és hagyja a töltőkészüléken 10–12 órát. A fentieket végezze el összesen 3-szor.

Li-ion elektromos kerékpár akkumulátorok esetén, amennyiben a gyári védelmi elektronika hibás, külön ajánlatot adunk a hibás alkatrész cseréjére. Az ajánlat elfogadása után végezzük el a teljes felújítást.

 

Szerelési áraink:

A lenti árak a mindenkor felhasznált cella árakra kerülnek felszámításra.

Csak lemez forrfül: 250Ft + ÁFA/ cella/ kérjük jelezni, hogy U vagy Z elrendezésben kéri a forffülezést és milyen hosszúságban)

Akkupakk szerelés:

  • forffülezés
  • zsugorcső
  • pakk szerelése
  • max 5 cm vezeték

400Ft + ÁFA/ cella

Akku pakk bontás(ház) és visszaépítés minimum 1500Ft + ÁFA/pakk.

Bonyolultságtól függően fenntartjuk a jogot egyedi árazás alaklmazására.

Példa egy akkupakk árazására:

10 db cellából álló akkupakk zsugorfóliázva 5 cm vezetékkel:

Cella ár: 1000Ft + ÁFA

10x (1000Ft + 400Ft) = 14 000Ft + ÁFA

12V-os szerszámgép akkumulátor cellacseréje:

10 x (1000Ft + 400Ft)+1500Ft = 15 500Ft + ÁFA

Ipari cella forrfülezése:

Cella ár: 1000Ft + ÁFA

1000Ft + 250Ft = 1250Ft + ÁFA / cella 

 

E-bike akkumulátor pakkok felújítása egyedi árazás alapján történik.

Vállaljuk egyedi akkupakkok tervezését, gyártását.

Egyedi igényeit minden esetben küldje el részünkre emailben a help@kapacitas.hu email címre!

Kapcsolat
1115 Budapest, Szentpétery u. 24-26
H-P 8:30-16:30
Legutóbb nézett termékek