Kategóriák
Az eneloop új, környezetkímélő tárolótokot dobott piacra
2018. 12. 20.

Az eneloop új, környezetkímélő tárolótokot dobott piacra

Az újrahasznosított PET anyagból készült tok az eddigi eldobható csomagolás helyett kínál környezetkímélőbb megoldást.

Az eneloop új, környezetkímélő tárolótokot dobott piacra

A Panasonic fenntartható akkumulátor márkája, az eneloop a környezet fokozottabb védelme érdekében megkezdte az újrafelhasználható tokok forgalmazását.
Az újrahasznosított PET anyagból készült tok az eddigi eldobható csomagolás helyett kínál környezetkímélőbb megoldást. A hulladék mennyiségét is csökkenti, mivel tartóssága révén kiválóan használható tárolótoknak.

A már évek óta kiváló minőségű, azonnal használható akkumulátorokat gyártó eneloop számára ez a fejlesztési folyamat természetes velejárója volt. Az új, tartós csomagolás legalább olyan hasznos, mint maga a termék – kiválóan használható eszköz az akkumulátorok egyszerű tárolására, otthon és a munkahelyen egyaránt.

A megbízható akkumulátorok – amelyeket napenergiával előre feltöltenek – akár 2 100 alkalommal újrahasználhatók (akkumulátortípustól függően). Ezeket az akkumulátorokat személyes és professzionális készülékekben világszerte használják, és az eldobható elemek sokkal gazdaságosabb és környezetkímélőbb alternatíváját jelentik.

Kapható
Az új tok december kerül a piacra, és csak interneten keresztül lesz kapható. A tok 4 vagy 8 darab AA és AAA méretű eneloop akkumulátorral együtt kapható. Az eneloop pro akkumulátorok négyes csomagolásban kaphatók, újrahasználható tokban, AA és AAA méretben.

Zsebméretű USB töltő
A piacra bocsátás egy másik izgalmas fejlesztéssel egy időben történik. Januártól lesz kapható az eneloop új, zsebméretű USB töltője is, a CC80 akkumulátortöltő.

A hordozható töltővel, amely tökéletes megoldás az utazáshoz, egyszerre két akkumulátor tölthető. Kétféle változatban lesz kapható: 2 darab eneloop AA akkumulátort tartalmazó csomag, vagy csupán maga a töltő.

Vásárlóink mondják:
Kiránduláskor rendkívül elégedettek vagyunk az eneloop akkumulátorok teljesítményével. A csomagolásból kivéve azonnal használhatom az akkumulátorokat, anélkül, hogy előbb fel kellene töltenem. Fantasztikus töltési-kisütési kapacitással rendelkeznek – minden nap teljesen újratöltjük őket. Más márkákhoz képest kiválóan megőrzik a töltésüket, még használaton kívül is. A külső tok kialakítása az egyik legjobb, amit valaha láttam. Még nagyon, nagyon sokáig fogunk eneloop-ot használni.”

 

Kapcsolódó termékcsoportok

Kapcsolat
1115 Budapest, Szentpétery u. 24-26
H-P 8:30-16:30
Legutóbb nézett termékek