English
language
Magyar
language
Kapacitás logó
search
English
language
Magyar
language
cart
menu
Kiemelt kategóriák
Menü
SKROSS Power delivery töltők
2023. 03. 22.

SKROSS Power delivery töltők

A SKROSS® 2023. februárban a legújabb eszközök és fogyasztói elvárások követelményeinek megfelelőPower Delivery (PD) termékek választékával bővítette termékkínálatát.

Az elmúlt néhány évben különösen a mobileszközök töltési technológiája fejlődött jelentősen. A legtöbb készülékgyártó egyre inkább a sokoldalúbb USB Type C szabványt alkalmazza, és a töltőeszközök teljesítménye is jelentősen megnőtt az új Power Delivery (PD) koncepciónak köszönhetően. A PD-szabvánnyal működő töltők sokkal szélesebb körű töltési lehetőséget kínálnak. Ennek eredményeképpen ugyanaz a töltő képes feltölteni kis eszközöket, mint egy bluetooth-fejhallgató, de más készülékeket is, akár egy laptopot. Például utazásnál ez azt jelenti, hogy PD-töltő használatával nincs szükség töltőkkel teli táskára, hanem egy univerzális töltőt lehet használni minden eszközhöz. A SKROSS számára a PD szabvány elfogadása logikus következménye volt annak a stratégiának, hogy intelligens és innovatív megoldásokat hozzon a piacra. Az innovációt a "Triple S" koncepciójával (Safe - Simple - Swiss) kombinálva, az új PD termékcsaládja a megoldások teljes spektrumát kínálja a legfontosabb felhasználóinak: az út harcosainak!

A SKROSS végső célja, hogy olyan kompakt töltési megoldást kínáljon, amely a legjobb kompromisszumot jelenti a méret, a súly és a töltési kapacitás tekintetében, ugyanakkor nem alkuszik meg a biztonság és a minőség terén sem. A svájci innováció tökéletes példája!

«Laptop-Ready»

A teljesen új, integrált PD technológiával ellátott SKROSS univerzális adapterek a mobil utazók számára elengedhetetlenek. A nemrég piacra dobott PRO Light USB PD kimenetével több mint 150 országban tölti fel a Macbookot! Az opcionális USB Type C kábellel többé nem kell külön töltőt vinni a mobiltelefonhoz, a táblagéphez, a fényképezőgéphez, a fejhallgatóhoz és a Bluetooth-eszközökhöz sem. "Reduce to the max" - még soha nem volt ilyen igaz!

A választék kiegészítéseként - mivel nem mindenki utazik a világ körül, de mindannyian kevesebb töltőt szeretnénk - a SKROSS a töltők széles választékát kínálja integrált PD funkcióval. Ez a választék tartalmazza a svájci tervezésű, PD-vel ellátott országadaptereket, a Power bankokat, mint a Reload 10 PD és a Reload 20 PD, az országspecifikus fali töltőket 20 Wtól 65 W-ig a még több energiát igénylő készülékekhez, és végül, de nem utolsósorban a megfelelő kábeleket, amelyeket úgy terveztek hogy támogassák a PD technológia magas teljesítményű szabványait.

Mi az az USB-C PD?

Az USB-Power Delivery (PD) az USB-C szabványon alapuló gyorstöltési technológia. Ma már számos okostelefon, táblagép és laptop márka támogatja ezt a technológiát, amely sokkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos töltési módszerek.

Milyen előnyei vannak az USB-C PD-nek?

Az USB-C Power Delivery nagyobb energiát képes szolgáltatni, mint a hagyományos fali töltők, így különösen hasznos az eszközök gyors áramellátásához. Az USB Power Delivery akár 70%-kal gyorsabban képes feltölteni az okostelefonokat és a táblagépeket, mint egy hagyományos USB-töltő. Ráadásul, mivel az USB Power Delivery széles körben elfogadott szabvány, egyre több töltő használja a technológiát. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy nem kell annyit aggódni amiatt, hogy elvész vagy eltörik a töltő, esetleg nincs a készüléknek saját töltője, mert több töltő is működik az USB-C PD eszközzel.

Kapcsolódó termékcsoportok

Kapcsolat
1115 Budapest, Szentpétery u. 24-26
H-P 8:30-16:30
Legutóbb nézett termékek